28 Martie 2018Sursa: IPJ Sibiu

Buletin de presă din 28 martie

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiștii Serviciului Investigații Criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale din IPJ Sibiu au pus în aplicare un număr de cinci mandate de executare a pedepsei închisorii după cum urmează:

  • Trei sibieni cu vârste între 20 și 35 de ani, condamnați la pedepse cuprinse între 2 ani și 4 luni și 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri;
  • Doi localnici din Poplaca, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, condamnați la o pedeapsă de 9 luni şi 119 zile închisoare, pentru savarsirea infractiunii de încăierare, respectiv 1 an și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Cele cinci persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

 

  •  

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 14,15, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada S. L. Roth de către un șofer în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos.

La testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultatul a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal de crecetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 13,00, în municipiul Mediaș, polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Copșa Mică, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu având acest drept suspendat.

Pe numele tinerei s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.