29 Martie 2018Sursa: IPJ Sibiu

Buletin de presă din 29 martie

La data de 28 martie a.c., polițiștii medieșeni au reținut un bărbat cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești, respectiv distrugere.

În fapt, la data de 19 martie a.c., bărbatul în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a încălcat obligațiile dispuse de către instanță, prevăzute în ordinul de protecție emis față de medieșean, constând în aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana protejată.

De asemenea, în seara zilei de 23 martie a.c., a distrus ușa de acces la locul de muncă al persoanei protejate.

În urma cercetărilor efectuate și a administrării materialului probator, la data de 28 martie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș l-au reținut pe medieșean 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 29 martie, bărbatul să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești, respectiv distrugere.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

 

La volan, în ilegalitate

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 20,30, în localitatea Ighișu Vechi, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în localitatea Zlagna.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul de a conduce al șoferului este anulat, autoturismul este neînmatriculat, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare aplicate sunt false.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.