30 Martie 2018Sursa: IPJ Sibiu

Buletin de presă din 30 martie

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 10,00, pe DN 1, în localitatea Arpașu de Jos, polițiștii rutieri au depistat un brașovean în vârstă de 25 de ani care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

  •  

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 13,00, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Titulescu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în orașul Agnita.

Cu această ocazie, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce suspendat, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce este suspendat.

  •  

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat la volanul autoturismului pe strada Rahovei, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La testarea alcoolscopică a sibianului în vârstă de 19 ani, rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  •  

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 02,00, în localitatea Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca, a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, care conducea un autoturism deși nu posedă dreptul de a conduce.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis.