24 Octombrie 2017Sursa: IPJ Sibiu

Buletin de presa din 24 octombrie

Infracțiuni rutiere

În data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, în satul Cornățel, polițiștii au oprit pentru control un tractor agricol condus de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul este neînmatriculat, bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

*****

În data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 20,00, pe DJ 141A, în localitatea Șeica Mare, polițiștii au identificat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în satul Răvășel, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat rezultatul de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*****

În data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00,30, în mun. Mediaș, un localnic în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calafat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, însă, la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.