31 Iulie 2017Sursa: IPJ Sibiu

Buletin de presa din 31 iulie

Nr. 213 din 31 iulie 2017

 

BULETIN DE PRESĂ

 

Urmărit internaţional, identificat şi prins de poliţiştii medieşeni

În data de 29 iulie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş au identificat şi prins un medieşean în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare din Germania pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în concurs ideal cu deteriorarea de bunuri şi fraudă electronică.

Inculpatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu până la predarea către autorităţile germane.

  1.  

 

La 19 ani cu 1,15 pe etilotest

          În data de 29 iulie, în jurul orei 07,45, pe DJ 105F, în afara localităţii Avrig, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 19 ani. La testarea şoferului cu aparatul etilotest a rezultat concentraţia de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât, pe numele sibianului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

  1.  

Fără permis, băut şi cu maşină neînmatriculată

În data de 29 iulie, în jurul orei 11,00, pe raza localităţii Fofeldea din comuna Nocrich, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Agnita au oprit în trafic un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

  1.  

Cu alcool, pe malul Cibinului

În data de 30 iulie, în jurul orei 02,50, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Malului de către un sibian în vârstă de 33 de ani. La testarea cu aparatul etilotest a şoferului, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.